OVER MIJ

Mijn naam is Simone,  48 levensjaren onderweg en moeder van een heerlijk meisje van 7
Waar zal ik eens beginnen?…
Voordat ik met mijn bedrijf, IkSiJou begon, had ik een wiebelig leven. Ondanks het alleenstaande moederschap hele fijne momenten kent is het ook zwaar geweest en soms nog steeds wel. Ik denk dat elke moeder zich hierin herkent.
Als ik terug kijk heb ik veel geleden. Ik vond het leven moeilijk, met ups en veel downs. Veel depressies, angsten en onzekerheden gekend en stond ik vaak op ‘de overleef’ stand. Ook veel eerder al. Ik kan natuurlijk vertellen hoe zwaar mijn leven was en hoeveel ik heb meegemaakt, maar dat was zeker niet altijd zo.
Ongeveer 20 jaar lang heb ik geleefd met de ziekte van verslaving. Uiteindelijk werd het middel mij niet fataal, maar het gedrag er omheen werd me te veel. Ik wist het leven vaak niet meer te leiden.
Verslavingsklinieken gezien, behandelingen ondergaan etc. Dagelijks gebruik was het niet voor mij, wekelijks wel. Middelen om mezelf te verdoven leek toen de sleutel voor mij, hierdoor heb ik veel periodes gekend met verschillende substanties welke ik misbruikte.
Verslaving is een rotziekte en lastig vanaf te komen. Ik zocht wat af naar oplossingen maar de traditionele ggz weg werkte niet voor mij.
Ik vond Kambo, een dier medicijn. Daarna is alles veranderd. Mijn pad is 360 graden omgedraaid. Vanaf het eerste moment toen ik binnenkwam is mijn reis begonnen, weliswaar met vallen en opstaan, maar langzaamaan ben ik me beter gaan voelen. Door verschillende plant- en dier-ceremonies bij te wonen, om zo bij mijn trauma’s te komen ben ik steeds een stap dichterbij mijzelf aan het komen.
Inmiddels begeleid ik bij Kambo ceremonies en ontmoet ik veel mensen die in hun eigen verslavingsproces zitten.
Mijn reis ging  heel snel bergopwaarts. Ik heb in mijn eigen heling periode, LomiLomi ontdekt. Vanaf het moment dat ik de training ging volgen was ik verkocht en heb ik meerdere trainingen gevolgd.
LomiLomi trainingen, tantra en trainingen, holistiche therapie en coaching, en ook de_armouring(Gaia Method).
En ik ben nog lang niet klaar. In de eerste plaats, heb ik inmiddels geleerd, doe ik dit allemaal voor mij! Ik wil blijven groeien, spiritueel gezien, want ik ben 1.52 m, en dat wordt niet veel meer, meer  :)))
Ieder training is opnieuw weer een proces en ontwikkeling voor mezelf. En de ervaringen die ik meemaak, mag ik delen met anderen. En dat vind ik het allermooiste. Ook dagelijkse yoga en meditatie helpen mij.

Ik ben dankbaar dat ik geloof. Geloof in wat het Universum mij gegeven heeft.

Mijn leven is goed nu. Ik ben een blijer persoon en fijnere mama voor mijn meisje. Natuurlijk heb ik ook nog struggles af en toe, dat is het leven, maar ik kan alles veel beter incasseren en de down periode zijn heel veel korter. Ik accepteer de mindere stukken die ik in mijn leven tegenkom, en zo waardeer ik ook zo de fijne periodes. Eerder heb ik dat niet gekund. Ik maak verstandige keuzes nu en geniet.

In Liefde, Simone

TRAININGEN & OPLEIDINGEN

– Ashtanga Yoga 200 hour teacher training
– Patthabi Jois 50 hour teacher training
– It’s Yoga 100 hour teacher training
– Path of Ashtanga 100 teacher training
– Workshops & retreats: pranayama, kundalini, meditatie, hatha, vinyasa, yin, shamanic plant-medicijn
– LomiLomi basic & advanced training (Ricardo Balkenhoven)
– Reiki 1&2
– Zoma holistisch therapeut
– Gaia method (Susanne Roursgaard)
– Full body de-armouring
– Sexual heling & de-armouring
– Female sexuality & de-armouring
– Full body de-armouring
– Female sexuality & de-armouring
– Tantra workshops en sessies
– Energetic soundtouch (soundhealing)
– Wild tantra
– Tantra workshops en sessies

Ik blijf mezelf ontwikkelen en verbinden op spiritueel, mentaal en energetisch niveau.

Meld je aan voor een iksijou ceremonie.

Heb je ervaring met lichaamswerk?