De-Armouring

Een diepgaande reis naar trauma heling en het ont-harnassen van je lichaam.
Werken aan het helen van je lichaam mbt blokkades, vastzittende energie en trauma’s om het lichaam weer tot zijn volle potentieel te laten ontwaken. Om de sensatie en verbinding met je lichaam terug te krijgen als je het gevoel hebt niet meer in je lijf te zijn.
De methode die ik toepas is een zachte ontwapeningstechniek, die liefdevolle aandacht vestigt op spanningsgebieden, niet met brute kracht door je lijf forceert, maar het lichaam uitnodigt om zich te openen. Ik begeleid je in ademen, aanraking, sound en beweging om met het hele lichaam te werken zonder harde druk op het weefsel.
Tijdens een sessie nodig ik je uit om onderdrukte emotionele en energetische trauma’s, spanningen, blokkades en pijn uit het lichaam op een gezonde, liefdevolle en veilige manier los te laten.
In deze ceremonie mag naaktheid voorkomen. Naakt zijn is een keuze, maar niet noodzakelijk bij de body De-armouring, echter bij de sexual De-armouring wel. Ik verwelkom iedereen die vast zit in het lijf. Ik wil je graag begeleiden in het verlichten van spanning, het loslaten van trauma en het helpen herstellen van levenskracht-energie. Als je verlangt naar het ervaren van meer gevoel in je lijf, groei, kracht, het opruimen van blokkades en emotionele bevrijding, openstaan voor liefde naar jezelf en andere, dan is De-armouring wellicht iets voor jou om te ervaren. Meerdere sessies zijn nodig, het lichaam heeft tijd nodig om te openen en om vertrouwd te raken.
De-armouring bied ik aan in combinatie met Tantra.

RENEW TO BE YOUR TRUE SELF

 De-Armouring: je lichaam slaat alles op.

Je lichaam is heilig en super intelligent. Trauma’s verdriet, pijn, blokkades spanning: Voor elke ervaring is er een opslag. Soms mogen deze released worden en dit kan dmv De-Armouring. Een techniek waarbij je met een simpele aanraking volledig kunt ‘ontladen’.