De-Armouring

Een diepgaande reis naar trauma heling en het ont-harnassen van je lichaam.

Werken aan het helen van je lichaam mbt blokkades, vastzittende energie en trauma’s om het lichaam weer tot zijn volle potentieel te laten ontwaken. Om de sensatie en verbinding met je lichaam terug te krijgen als je het gevoel hebt niet meer in je lijf te zijn.

De methode die ik toepas is een zachte ontwapeningstechniek, die liefdevolle aandacht vestigt op spanningsgebieden, niet met brute kracht door een harnas heen forceert, maar het lichaam uitnodigt om zich te openen. Je leert bewust gebruik te maken van adem, aanraking, sound healing en beweging om met het hele lichaam te werken zonder harde druk op het weefsel.

Tijdens een sessie nodig ik je uit om onderdrukte emotionele en energetische trauma’s, spanningen, blokkades en pijn uit het lichaam op een gezonde, liefdevolle en veilige manier los te laten.

In deze ceremonie mag naaktheid voorkomen. Naakt zijn is een keuze, maar niet noodzakelijk bij de body De-armouring, echter bij de sexual De-armouring wel. De volgende gebieden mogen aangeraakt worden, borst, hoofd, kaak, keel, buik, bekken, benen en voeten, rug en billen, armen en handen, (en mogelijk genitaliën bij een sexual De-armouring).

Ik verwelkom iedereen die vast zit in het lijf. Ik wil je graag begeleiden in het verlichten van spanning, het loslaten van trauma en het helpen herstellen van levenskracht-energie. Als je verlangt naar het ervaren van meer gevoel in je lijf, groei, kracht, het opruimen van blokkades en emotionele bevrijding, openstaan voor liefde naar jezelf en andere, dan is De-armouring wellicht iets voor jou om te ervaren. Meerdere sessies zijn nodig, het lichaam heeft tijd nodig om te openen, om vertrouwd te raken, De-armouring bied ik aan in combinatie met Tantra Touch en intuïtief Energetic SoundTouch.

Liefdevolle aanraking

Een tantrische massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid. Tantra massage wordt gegeven vanuit het hart. Hoewel de meeste aanraking via de handen (of body to body) zal plaatsvinden, is het eigenlijk de liefde die aanraakt. De handen van de gever zijn verbonden met zijn/haar hart. De aanraking is liefdevol, gericht op het welzijn van de ontvanger.

Een tantra massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid. Routine en vaste patronen zijn er niet. Alles gebeurt in het moment, in vol bewustzijn, liefdevol afgestemd. De ceremonie  die ik aanbied, gaat vaak gepaard met meditatie, ademhaling technieken en soms gebed (om liefde, richting en wijsheid te vragen aan het universum voor jou en mij.

Spelregels

Eenzijdig

  • De massage is eenzijdig, Jij bent de ontvanger en ik ben de gever. 
  • Mij strelen of andere handelingen zijn niet toegestaan.

 

Het mag er zijn

  • Alles wat je voelt en ervaart mag er zijn en is oké maar het is helemaal voor jou alleen.
  • Het doel van de massage is ontspanning en het opwekken van levensenergie
  • Opwinding mag er zijn. Ik handel er niet naar.

 

Als jij er klaar voor bent

  • Als je klaar bent voor een tantrische ceremonie, vul dan aub het contact formulier in op de site.

Voorbereiding

  • Kom fris en gedoucht aan

 

Sieraden of Make-up

  • Draag geen sieraden en make-up.

Verwachtingen

  • Laat zelf alle verwachtingen los
  • Ik verwacht dat je respectvol met de regels omgaat.

De-Armouring doorbreek het harnas van jouw lichaam.

 De-Armouring: je lichaam slaat alles op.

Je lichaam is heilig en super intelligent. Trauma’s verdriet, pijn, blokkades spanning: Voor elke ervaring is er een opslag. Soms mogen deze released worden en dit kan dmv De-Armouring. Een techniek waarbij je met een simpele aanraking volledig kunt ‘ontladen’. 

Meld je aan voor een iksijou ceremonie.

Heb je ervaring met lichaamswerk?