Breathwork

Breathwork

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam, verdrietig, boos. Dit kan het gevolg zijn van een traumatische gebeurtenis. Bijvoorbeeld verlies van een dierbare, onrecht, scheiding, nare gebeurtenissen vanuit je jeugd en zelfs tijdens de zwangerschap van je moeder.

Soms lopen we rond met onverklaarbare klachten zoals, depressie, slapeloosheid, woede, angst, verslaving, pijnen in het lichaam bv migraine of nek/rug pijnen en piekeren.
Deze klachten kunnen mogelijk zijn ontstaan doordat het lichaam nare en schokkende gebeurtenissen in het lijf heeft opgeslagen. Nare en schokkende gebeurtenissen zijn trauma. Vaak ben je hier niet eens van bewust.

Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork is een krachtige methode die het lichaam uitnodigt om oude geschiedenis, die opgeslagen is in het lichaam, los te laten en inzichten te krijgen. Zodat je meer vrijheid mag ervaren. Je mag ontwaken, en helen om te worden wie je echt mag zijn. Je zult na de sessie meer ruimte en stroming in je lijf voelen.
Trauma betekend niet alleen de meest ondenkbare en vreselijke gebeurtenissen zoals verkrachting, ongelukken, moord, oorlog trauma, geweld, verwaarlozing etc.
Ontwikkelings-trauma, zelfs al in de baarmoeder of tijdens de bevalling die niet helemaal naar wens verliep. Een leraar die je niet zag of je kwetste, een ouder die er emotioneel niet was, een harde stem of een verhuizing zijn ook trauma.
Trauma kan ook een overgenomen stuk zijn van je familie en van generatie op generatie doorgegeven zijn.
We spreken van trauma als het gaat om herinneringen aan nare en schokkende gebeurtenissen.
Met één of meerdere sessies BRTT&TRB kunnen we samen de gebeurtenissen aangaan en rust en ruimte vinden voor jou. Om zo een leven te creëren met meer balans, kracht, compassie, creativiteit, vitaliteit, levensenergie, en liefde voor jezelf.