ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden van IkSiJou LomiLomi

 

Bij IkSiJou werken wij graag onder eerlijke voorwaarden en afspraken, als organisatie zijn wij tevens helemaal officieel.
Wij zijn aangemeld bij de Kamer van Koophandel en wij zijn BTW-plichtig.

Als je de beslissing hebt gemaakt om een LomiLomi te gaan doen, maak je vooral een commitment met jezelf om dit proces aan te gaan. Hierbij helpen wij jou graag op alle vlakken. Vanaf het moment dat jij jezelf hebt aangemeld, kun je erop vertrouwen dat je bij ons in een tot in de puntjes verzorgd systeem terecht komt en gaan wij direct voor jou aan de slag!

We verzorgen een intake, maken een planning en zetten daarbij geen teller aan, maar wij proberen jou zo goed als mogelijk voor te bereiden op dat wat komen gaat. Er wordt voor jou een plekje gereserveerd op de afgesproken dag van ceremonie, alsmede wordt op jou gerekend.

 

Het kan zijn dat wanneer de datum van jouw LomiLomi-ceremonie dichterbij komt dat er weerstand ontstaat, weet dat dit vaker voorkomt en heel normaal is. Mocht je je ondanks dit gegeven toch op het laatste moment bedenken, besef dan dat voor al het bovenstaande tijd en kosten al zijn gemaakt.

Wij hanteren de regel voor reserveringen dat deze alleen worden gemaakt door middel van betaling en alle reserveringen dienen daarom altijd 3 weken voor aanvang van iedere ceremonie te zijn voldaan. Besluit je te annuleren binnen drie weken voor aanvang van jouw ceremonie, dan is het helaas niet meer mogelijk om de gelden te restitueren. Is er iemand anders die jouw plek inneemt? Dan dient jouw vervanger minimaal 2 weken vooraf bij ons te zijn aangemeld in verband met de nodige voorbereidingen.
In alle gevallen van restitutie berekenen wij administratiekosten.

Bijgewerkt op: 8 maart 2021

Boeken

Als je een ceremonie van mij wilt ontvangen, dan zou ik fijn vinden wanneer je een aantal dingen met mij wil delen zodat ik kan invoelen wie je bent.
Deze kun je typen bij onderstaand bericht, zoals:
• hoe gaat het met je op dit moment?
• waar loop je tegenaan in je leven?
• zijn er dingen vanuit je verleden of heden waar je aan wilt werken of juist verwerken? Denk aan relaties, oude liefdes, ouders, jouw leven als kind/ opgroeiende puber
• zijn er traumatische ervaringen gebeurd waar je last van hebt
• bedenk voor jezelf een intentie voor de LomiLomi die je met mij zou willen delen of bijvoorbeeld een liefdevolle affirmatie

Heb je ervaring met lichaamswerk?